Training

Bloemendal’s Adviesburo verzorgt op maat gemaakt, praktisch en realistische trainingen op het gebied van BHV, EHBO en Veiligheid.

De trainingen kunnen zowel in-company worden georganiseerd als op basis van open inschrijving. De inhoud van in-company trainingen kan volledig worden afgestemd op de situatie in uw bedrijf en het kennisniveau van uw medewerkers. (op maat gemaakt)

Voor mensen met een beperking, moeilijk lerend, LVB; licht verstandelijk beperkt en LVG; licht verstandelijk gehandicapt, kunnen wij de BHV, VCA en heftruck training op maat geven. Ook voor branche gerichte training bent u bij ons op het juiste adres, gezinshuizen, scholen en autobedrijven zijn enkele voorbeelden hiervan.

Door de cursist worden onze trainingen gemiddeld beoordeeld met een 8,6 (peiling 2016).

E-learning
Veel van onze trainingen kunnen gevolgd worden door middel van een eLearning. Het voordeel van eLearning is dat de cursist in zijn of haar eigen tempo thuis of op het werk, het theorie gedeelte via de computer kan behalen, de cursist krijgt twee maanden de tijd om het theoriegedeelte te halen.

Trainingen die middels e-learning te volgen zijn; BHV, EHBO, Kinder EHBO en instructeursopleiding (P)BLS AED.

Kortom: vooruitstrevend en klantgericht.

Hieronder de voordelen op een rijtje:

  • Zorgt voor meer veiligheidsbesef bij de cursist, door twee maanden voor de praktijktraining bezig te zijn met veiligheid
  • Tijdsbesparend en kostenbesparend
  • Theorie doornemen in eigen tempo
  • Werkgemak, duidelijk en overzichtelijk
  • Modules zijn gebruiksvriendelijk en voorzien van filmpjes en illustraties
  • Mogelijkheid om zelf modules uit te kiezen zodat het bedrijf zelf zijn training samenstelt
  • Mogelijkheid om eigen veiligheidsafspraken te verwerken in de e-learning


Inschrijven
Inschrijven kan door een mail te sturen naar: training@bhvaed.nl of via de button ‘Aanmelden training‘. Locatie en data voor incompanytrainingen vinden altijd in overleg plaats. Onze trainingskalender geeft alleen de trainingen weer voor open inschrijvingen!