Reviews

Onze klanten hebben ons objectieve advies en trainingen in de afgelopen 24 jaar altijd erg gewaardeerd. We horen graag wat we goed doen of waar we nog aan kunnen werken om onze dienstverlening eventueel te verbeteren. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 8,9!

28-10-2022 Roel W 

Beoordeling: 8
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling

Prettige docenten, fijn om met een Lotus te werken. Vaart zat er prima in.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Verbeterpunt: Er zaten wat fouten uit de E-learning maar deze werden tijdig aangepast. ☺️

28-10-2022 Suzan  

Beoordeling: 8,5
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling

Ondanks dat ik niet weet hoe heldhaftig ik zal zijn als het echt moet, vind ik wel fijn om het te weten en te blijven herhalen. De e-learning zorgt ervoor dat de training op de dag zelf veel meer praktijkgericht is. Ik had voor het eerst een training met een lotus, moet zeggen dat dit meteen veel meer blijft hangen dan filmpjes en verhalen. Ik vond het top, leuk team van mensen die de training gaven.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Niets.

20-10-2022 Freek V 

Beoordeling: 8,5
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling

Lekker om weer opgefrist te worden op een leuke manier. De e-learning is altijd langer dan we vooraf dachten. Maar dat wist ik nu nog wel van de vorige keer.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Niets. En veel variërende situaties aan blijven bieden 🙂

20-10-2022 Bianca S 

Beoordeling: 8
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling

De middag praktijk was zeer leerzaam! Erg ‘leuk’ dat er een ‘echt’ slachtoffer was. Ze speelde het echt fantastisch!

Wat kunnen we nog verbeteren?

Niets.

18-10-2022 Menno 

Beoordeling: 9
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling

Erg prettig dat je het theoretische gedeelte thuis kunt doen op een tijd (of tijden als je het niet in één keer maakt) dat het jou uitkomt. E-learning ook ruim van tevoren de ontvangen, oftewel; tijd genoeg om het allemaal te maken/bekijken.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Geen.

04-10-2022 Theo O

Beoordeling: 8
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling

Gewoon een goede training waar je kennis (doormiddel van een lotus) op de proef genomen wordt.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Niets.

02-09-2022 Anoniem

Beoordeling: 8
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling
Duidelijke uitleg.recht toe recht aan met humor.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Geen.

30-08-2022 Anoniem

Beoordeling: 8,3
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling
Duidelijk en uitgebreide training.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Elearning beter toegankelijk maken voor mobile gebruikers.

07-07-2022 André B.

Beoordeling: 10
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling
Zinvolle BHV herhaling, heel fijn met de Lotus, mooie manier om je kennis weer op te frissen. Op deze manier veel effectiever dan alleen maar “theorie”. Dit kon de afgelopen jaren niet anders natuurlijk ivm corona. Maar heel fijn dat het zo kon en zoals gezegd, heel nuttig, leerzaam en gezellig!

Wat kunnen we nog verbeteren?
Ik heb geen idee.

06-07-2022 Bert S.

Beoordeling: 9
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling
Training op je werkplek is het beste en veel geleerd over veiligheid op werkvloer.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Niets. Volgend jaar weer 😀

07-07-2022 Tim van de A.

Beoordeling: 9
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling
Je word gewoon weer even voor de leeuwen gegooid en dan kom je er achter dat er toch een bepaalde onderwerpen een beetje vervagen daarom is het belangrijk om het jaarlijks te herhalen!

Wat kunnen we nog verbeteren?
Weinig aanmerkingen.

18-05-2022 Wesley P.

Beoordeling: 9,5
Training: Heftruck

Algemene beoordeling
Leerzame ochtends met praktijkopdrachten. Ook erg leuk om te doen.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Niets.

21-04-2022 Ronald B.

Beoordeling: 10
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling
Duidelijke training! Fijn om te zien dat de Lotus het ziektebeeld zo duidelijk uitbeeld.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Geen verbeterpunten.

14-04-2022 Chantal van de M.

Beoordeling: 8,5
Training: EHBO

Algemene beoordeling
Erg professionele trainers en lotus, fijn dat er eigen inbreng was en je actief en interactief hebt kunnen leren.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Met deze trainers geen verbeteringen.

18-02-2021 Laura T.

Beoordeling: 8,5
Training: BHV Basis

Algemene beoordeling
De instructeur was open en duidelijk. Samen met de Lotus zorgde hij voor een veilige en prettige leeromgeving.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Zou zo geen puntje kunnen noemen. 

18-02-2021 Peter Bakker

Beoordeling: 7,8
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling
Gemoedelijke sfeer waardoor je meteen thuis voelt! Er ligt geen druk op de cursisten.

Wat kunnen we nog verbeteren?
N.V.T.

12-02-2021 Ronny S.

Beoordeling: 8,3
Training: Hoogwerker

Algemene beoordeling
Goede cursus en praktijk gericht.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Ander type hoogwerker als reeds ingezet.

11-02-2021 Michel A.

Beoordeling: 8,3
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling
Goede uitgelegde training vol met activiteit en afgestemd op onze branche. (bouw en productie gerelateerd)

Wat kunnen we nog verbeteren?
Gebak meenemen 😉

11-02-2021 Henri Z.

Beoordeling: 8,0
Training: Heftruck

Algemene beoordeling
Duidelijke uitleg, ruimte voor vragen en ervaringen te delen.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Zou ik niet weten.

01-12-2020 Anoniem

Beoordeling: 7,7
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling
Het was een fijne training, het e-learning gedeelte was duidelijk en de dag zelf was erg duidelijk, de man die de training gaf was ook duidelijk. Mooie oplossing die armen van paspoppen i.v.m. Corona, zo konden we nog wel mooi oefenen met verband aanleggen. (Hopen dat er volgend jaar weer lotussen bij kunnen zijn).

Wat kunnen we nog verbeteren?
Ik weet zo niks wat er verbeterd kan worden.

16-11-2020 Agnes van H.

Beoordeling: 9,2
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling
Was prima voor elkaar. Goede training, ook in deze corona tijd. Goed om alles weer even herhalen. Duidelijk en goede uitleg.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Niets te verbeteren.

10-11-2020 Ria W.

Beoordeling: 8,0
Training: EHBO

Algemene beoordeling
We krijgen al jaren de herhaling via Bloemendal en zij werken met professionals.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Nee

29-10-2020 Anoniem

Beoordeling: 8,5
Training: BLS Instructeur

Algemene beoordeling
Héél praktijk gericht!

Wat kunnen we nog verbeteren?

29-06-2020 Anoniem

Beoordeling: 9,0
Training: BHV Herhaling

Algemene beoordeling
Zeer praktijk- en situatiegericht. De oplossing met verbinden van etalagepop armen was goed bedacht en handig. (1,5 meter maatregel)

Wat kunnen we nog verbeteren?
Ik weet weinig te verbeteren. Er was ruimte genoeg om alle onderdelen te behandelen.

22-06-2020 Aron S.

Beoordeling: 8,5
Training: BLS – PBLS nascholing

Algemene beoordeling
Prettige vertrouwde leeromgeving met een klein aantal deelnemers.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Niets.

26-05-2020 Anoniem

Beoordeling: 8,0
Training: Hoogwerker

Algemene beoordeling
Duidelijke uitleg.

Wat kunnen we nog verbeteren?
N.V.T.

14-05-2020 Anoniem

Beoordeling: 9,5
Training: BHV Basis

Algemene beoordeling
Fijn om eerst de theorie door te nemen via de e-learning om daarna heel praktisch aan de slag te gaan. Docent gaf op een plezierige, ontspannen manier les.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Advies om een jasje mee te nemen is niet overbodig.

Hallo! Kan ik je ergens mee helpen? 0546 - 646 414
Vragen? Veel gestelde vragen! Naar de vragen
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Product afbeelding
  • Artikelnummer
  • Rating
  • Prijs
  • Voorraad
  • Beschikbaarheid
  • Toevoegen aan winkelmand
  • Omschrijving
  • Uitgebreide informatie
  • Weight
  • Afmetingen
  • Specificaties
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping