Over ons

De Veiligste Samenwerking

Bloemendal Arbo Adviesburo biedt al 21 jaar het bedrijfsleven, zorginstellingen en overheid, ondersteuning op het gebied van arbeidsveiligheid. Wij helpen u graag om uw organisatie een veilige werkplek te laten zijn voor uw medewerkers. Wij luisteren naar uw wensen en proberen op die manier uw vraag invulling te geven. Dit doen we in de advisering of in een bedrijfsgerichte en op maat gemaakte training.

Veel van onze innovaties staan in het teken van het vergroten van de klant-tevredenheid en werkbaarheid.
E-learning, dat wij in 2006 ontwikkeld hebben, is hiervan een voorbeeld. De theorie kan hiermee door de cursist thuis worden geleerd en ontvangt bij goed gevolg een certificaat. Daardoor kunnen onze trainingsdagen praktijkgericht zijn.

Hierbij maken wij gebruik van de professionals die bij ons in dienst zijn of op een freelance basis werkzaam bij ons zijn.

Historie

Bloemendal Arbo Adviesburo is opgericht door Jolande Bloemendal. Na jaren ervaring als traumaverpleegkundige te hebben gewerkt in het AMC Amsterdam, Ichilov Hospital Tel Aviv en op de Ambulance als verpleegkundige te hebben gewerkt, wilde zij het werken binnen bedrijven een stuk veiliger maken. Na zich verder gespecialiseerd te hebben in de Maatschappelijke en Bedrijfsmaatschappelijke gezondheidszorg heeft zij dit bedrijf gestart in 1996.

Waarom ons

Bloemendal’s Arbo-Adviesburo uit Vroomshoop adviseert, traint en begeleidt organisaties en hun medewerkers op het gebied van arbeidsveiligheid. In de webshop verkoopt Bloemendal bovendien veiligheidsproducten. Wij brengen daarmee veiligheid binnen handbereik voor elke organisatie.

Daarnaast is onze organisatie geaccrediteerd als opleidingsinstituut door de Nederlandse ReanimatieRaad, Oranje Kruis, CBR / code 95, V&V Kwaliteitsregister, STOOF Sectorplan.

Trainingscentrum Vroomshoop