Interessante links

Graag willen wij u op bedrijven attent maken, met wie wij een langdurige samenwerking hebben of wellicht voor u interessant kunnen zijn.

Brandbeveiliging:

ANSUL Brandbeveiliging
http://www.ansul.nl

ANSUL Brandbeveiliging levert en onderhoudt blusmiddelen, droge blusleidingen, noodverlichting, plattegronden en. BHV-dozen. BHV-, EHBO-, AED- en blustrainingen zorgen in combinatie met e-learning voor de juiste vaardigheden bij een calamiteit.

Een complete dienstverlening die garanties biedt voor het maximale rendement van uw investeringen in brandveiligheid; de bescherming van uw personeel, gasten, inventaris en gebouwen. 

Verzuimbegeleiding, arbodienst:

ArboAnders
http://www.arboanders.nl (Landelijk)

ArboAnders is de eerste gecertificeerde arbodienst in Nederland die in het proces van verzuimbeheersing,verzuim-managers het ArboBeheerSysteem inzet voor een effectieve en verantwoorde verzuimbegeleiding. Klik op de link voor een actie betreffende verzuimbegeleiding.
www.arboanders.nl/verzuimbegeleiding

Reïntegratie:

Fizie

http://www.fizie.nl/over-fizie/

Wij doen verzuim, u houdt u bezig met ondernemen
Ziekteverzuim is door de huidige wet- en regelgeving voor velen (die er niet dagelijks mee bezig zijn) lastige materie geworden. Onze dienstverlening is ontstaan vanuit de vraag van werkgevers om hulp. Er zijn veel partijen die u de weg kunnen wijzen, maar de uitvoering moet u zelf doen. Wij vinden dat een werkgever bezig moet zijn met ondernemen. U moet geen administratieve last ondervinden van een zieke werknemer. U moet de kwestie bij iemand neer kunnen leggen en erop kunnen vertrouwen dat het voor u wordt geregeld. En dat is fizie.

Compact
http://compact-groep.nl/compact-werkt/

Compact Werkt is een full service re-integratiebedrijf die werknemers re-integreert en begeleidt naar ander passend werk. Het bedrijf is in 2005 gestart en in het bezit van het keurmerk “Blik op Werk”. Compact Werkt heeft een ruime ervaring in de bemiddeling naar ander werk en is landelijk actief.

Bouwbegeleiding;

Bouwburo Jos Bloemendal
http://www.bouwburojosbloemendal.nl

Bouwburo Jos Bloemendal, gevestigd in Wierden, Overijssel. Met veel enthousiasme en overgave begeleiden wij uw bouw van ontwerp tot en met oplevering. Wij beschikken over jarenlange ervaring,  compleet aanbod van werkzaamheden en zijn in diverse sectoren werkzaam.

Gezond eten:

http://www.puregraze.com 

Pure Graze® levert (h)eerlijk Hollands grasgevoerd vlees van runderen, varkens, lammeren en kippen die lekker buiten in de wei hebben gelopen.
Pure Graze® vlees is van de beste kwaliteit en is ouderwets lekker! Dat proef je, dat ruik je en dat zie je!